Opvolging 3: asbestproblematiek (30/11/17)

Beste ouders,

Na nieuwe (negatieve) metingen deze namiddag mogen we morgen (vrijdag) de interne connectie tussen de lagere school en de kleuterschool herstellen. De doorgang via de huidige fietsenstalling en het oud kleuterafdak blijft voorlopig gesloten.

Concreet: Wil je vanuit de Drongendreef naar de kleuterschool: dan ga je door de gang in blok C (gang van bureau, L2a en eerste leerjaar) of via de refter naar het afdak, waar je via de blauwe poort en via een smalle doorgang naar de rotonde kunt gaan en zo op de parking uitkomt. Let op! Er is ter hoogte van de rotonde een kruising mogelijk met werfverkeer.
Kinderen mogen hier enkel passeren onder begeleiding van een volwassen persoon! Deze doorgang kan af en toe worden afgesloten.

De speelplaats van de kleuters op de rotonde zal worden verkleind en wordt vermoedelijk pas maandag terug opengesteld. Maar die info volgt op een volgende “opvolging”.

Vriendelijke groeten,

Stijn Deschepper
directeur

Tom VerschraegeOpvolging 3: asbestproblematiek (30/11/17)