Welkom 

Scroll verder naar beneden voor meer info over het Oudercomité.

Vergadering '21-'22

Vergadering '20-'21

 • Wo 2 Juni 2021 (werkvergadering, samenstellen party boxen schoolfeest)
 • Di 4 Mei 2021 (verslag)
 • Do 1 April 2021 (verslag)
 • Wo 3 Maart 2021 (verslag)
 • Do 28 Januari 2021 (verslag)

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste groep ouders die graag hun schouders steken onder een goede samenwerking met de school. Dit doen we via verschillende initiatieven:
 • Organiseren van en meewerken aan activiteiten op school met verschillende doelen: plezier / educatief / financiële opbrengst creëren.
  Zo was er in het verleden al de sneukeltocht, de kerstmarkt, de bingo, de kinderfuif en kindernamiddag, en helpen we op de spaghetti-avond voor het 6e, tijdens de receptie voor de communie, lentefeest, proclamatie, ... en natuurlijk het schoolfeest!
  De winst die bij bepaalde activiteiten gemaakt wordt, vloeit terug naar school in de vorm van ondersteuning bij aankoop sintcadeau’s, inbreng in de skireis van de 6e jaars, klasbudgetten, aankoop extra’s zoals de speeltuin, fietsjes, de boekenkast in de lummelhoek, ...
 • Bevordering van een goede schoolwerking door uitwisseling van informatie en advies van en naar school.
  In onze vergaderingen die op regelmatige basis plaatsvinden is ruimte voor overleg rond de algemene schoolwerking. Het oudercomité wil indien nodig een tussenschakel zijn tussen ouders en school. Heb je dus vragen/opmerkingen die je niet persoonlijk kan bespreken, mag je deze doorgeven aan het oudercomité (persoonlijke zaken worden hier niet behandeld).
 • Het oudercomité en de school hebben een visie van constructief overleg. Samen willen we werken aan een fantastische, leerrijke en prikkelende schoolomgeving voor onze kinderen.

Interesse?

Wil je graag eens een vergadering bijwonen en de sfeer opsnuiven? Wil je graag lid worden of als helpende hand af en toe meewerken aan bepaalde activiteiten? Heb je een vraag? Geef een seintje op ons algemeen mailadres: ocvlinderdreef@gmail.com!

Design your own website - Try here